ONDERHOUD

Bij WPT-Zwolle begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel en airconditioning. Onderhoud is niet alleen een verplichting, maar ook een noodzakelijke investering in de veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid van uw apparatuur.

*Voorwaarden eenmalig en jaarlijks onderhoud cv-ketel, warmtepomp en airco

  1. Het jaarlijkse onderhoud aan de cv-ketel en airconditioning wordt uitgevoerd op basis van een vooraf vastgestelde afspraak. De klant dient de gewenste datum en tijd voor het onderhoud aan te geven, afhankelijk van beschikbaarheid.

  2. Voordat we een jaarlijks onderhoudscontract aangaan, is een grondig onderzoek van de cv-ketel en airconditioning vereist. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici om de huidige staat van de apparatuur te beoordelen en eventuele problemen of tekortkomingen vast te stellen.

  3. Bij warmtepomp en airco gaat het hier om 1 binnen en 1 buitendeel (meerdere toestellen geen probleem, prijs op aanvraag)

  4. Bij CV-toestellen tot 55Kw (groter CV-toestel geen probleem, prijs op aanvraag)

  5. De klant moet er zorg voor dragen dat vooraf het toestel toegankelijk is en er voldoende ruimte is om onderhoud te plegen.

  6. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief hoogwerker/ladders/steiger, prijswijzigingen voorbehouden.

  7. Looptijd voor jaarlijks onderhoud is altijd 24 maand.

Uw cv-ketel of warmtepomp is het stille werkpaard dat uw huis voorziet van warmte en comfort, vooral tijdens koude wintermaanden. Om ervoor te zorgen dat deze essentiële systemen efficiënt blijven werken en betrouwbaar blijven, is regelmatig onderhoud van onschatbare waarde. Hier zijn enkele redenen waarom periodiek onderhoud voor u als klant van groot belang is:

1. Betrouwbaarheid en Continuïteit:
Onderhoud zorgt ervoor dat uw verwarmingssysteem op volle capaciteit blijft werken. Het voorkomt onverwachte storingen en zorgt ervoor dat u niet in de kou komt te zitten op de meest ongelegen momenten.

2. Energie-efficiëntie:
Een goed onderhouden cv-ketel of warmtepomp functioneert efficiënter. Dit betekent dat u minder energie verbruikt om uw huis te verwarmen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

3. Verlengde Levensduur:
Net als elk ander apparaat gaat een cv-ketel of warmtepomp langer mee met regelmatig onderhoud. Dit bespaart u niet alleen de kosten van vroegtijdige vervanging, maar het draagt ook bij aan duurzaamheid door de levensduur van uw systeem te verlengen.

4. Veiligheid:
Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om verwarmingssystemen. Onderhoud controleert en repareert eventuele lekken, vermindert het risico op koolmonoxide-uitstoot en zorgt voor een veilige werking van uw apparatuur.

5. Kostenbesparing op Lange Termijn:
Hoewel het investeren in regelmatig onderhoud aanvankelijk misschien lijkt als een kostenpost, bespaart het u op de lange termijn aanzienlijk. Voorkomen van grote reparaties en het behouden van energie-efficiëntie vertalen zich direct naar besparingen op uw energierekening en reparatiekosten.

Kortom, het plannen van regelmatig onderhoud voor uw cv-ketel of warmtepomp is niet alleen een verstandige investering in uw comfort, maar ook in uw portemonnee. Het geeft gemoedsrust, verlengt de levensduur van uw systeem en draagt bij aan een duurzamere leefomgeving. Neem vandaag nog contact op met een professional om het onderhoud van uw verwarmingssysteem te plannen en geniet van de voordelen op de lange termijn.

Bekijk hier wat is inbegrepen bij een jaarlijks onderhoud contract

We horen graag van u!

Neem gerust contact op en we kijken samen
naar de mogelijkheden die uw woning biedt.